Kurser i efteråret 2022

Dette efterår afholder Danske Skønlitterære Forfattere tre kurser. Der er stadig pladser på kurset om skat og økonomi.
Alle kurser finder sted i vores lokaler i Stavangergade 6, kld. tv., 2100 København Ø (bemærk: indgang via Kristianiagade).

1
Dramaturgi film og tv 
(OBS: alle pladser er optaget; kontakt os hvis du vil på venteliste ved evt. afbud)
Dato: 8. september og 22. september (19.30-21.30)
Underviser: Kristian Bang Foss
Tilmelding: Senest 31. august; skriv til kontor@forfattere.org
Maks antal: 16 kursister. Først til mølle.
Pris: Gratis for medlemmer af DSF. Ikke-medlemmer: 1.000 kr.

På dette kursus gennemgår Kristian Bang Foss nogle dramaturgiske grundprincipper, der er gode at kende, hvis man gerne vil skrive til film og tv, men også er brugbare inden for andre felter, som f.eks. romanskrivning. Derudover vil han dele råd og tips om manuskriptskrivning, og der vil være gennemgang og analyse af en tv-serie og dens dramaturgi. Kurset er i to dele. Mellem de to kursusgange, skal kursisterne som forberedelse til anden kursusgang se en tv-serie.

2
Stemme- og talekursus
(OBS: alle pladser er optaget; kontakt os hvis du vil på venteliste ved evt. afbud)
Dato: 12. september og 26. oktober (17:00-20:00)
Underviser: Lone B. Skovgaard
Tilmelding: skriv til kontor@forfattere.org
Maks antal: 4 kursister. Først til mølle.
Pris: Gratis for medlemmer af DSF. Ikke-medlemmer: 1.000 kr.

En workshop over to gange, der ruster dig til at oplæse uden at blive hæs eller træt i stemmen og bedre til at formidle dine værker til et publikum. Du lærer også at blive en god indlæser af egne eller andres lydbøger. Lydbogsmarkedet er jo i stærk vækst, og som forening opfordrer vi jer medlemmer til selv at indlæse jeres værker fremover og dermed få mere indtjening.

Underviser: Lone B. Skovgaard, forfatter. Hun har siden 1984 undervist individuelt og givet kurser i stemmeteknik til ledere i dansk erhvervsliv, politikere, undervisere, reklamespeakere, radiospeakere, erhvervspsykologer, coaches, erhvervskonsulenter, sportstrænere, fortællere, skuespillere – og forfattere. I kan læse mere om hendes stemme- og taletærning på stemmeteknik.net og udtalelser om, hvad andre har fået ud af hendes kurser på https://stemmeteknik.net/kundeudtalelser

3
Skat og økonomi
Dato: 22. november (19:00-21:00)
Underviser: Henrik Ladewig
Tilmelding: skriv til kontor@forfattere.org
Maks antal: 12 kursister. Først til mølle.
Pris: Gratis for medlemmer af DSF. Ikke-medlemmer: 500 kr.

Kom til dette nyttige og populære kursus og få styr på skatte- og fradragsregler i forbindelse med udfærdigelse af din selvangivelse. Foreningens revisor, Henrik Ladewig fra JS Revision, giver gode råd i et sprog, der er til at forstå. Der bliver også sat tid af, til at kursisterne kan udveksle erfaringer om emner såsom pension.